سلام با رتبه ۱۷ سهمیه ۵درصد و رتبه کل ۱۰۲ شانس قبولی برای ارشد اپیدمیولوژی دارم؟ کلا ۶۷ نفز میگیره
نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401

نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 به دلیل تعداد پایین ظرفیت های پذیرش در بسیاری از رشته ها و از طرفی توزیع ظرفیت ها بین سهمسه های ایثارگری از حساسیت های ویژه ای برخوردار است.
اطلاع از رتبه های قبولی سال های گذشته و همچنین چگونگی تأثیر اولویت بندی و همچنین توزیع ظرفیت ها بین سهمیه های مختلف باعث می شود تا انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت را بدون خط و در ایده آل ترین شرایط انجام دهید.
قبل از ادامه دادن مطالعه این راهنما باید بدانید که تحلیل آمار رتبه های قبولی سال های گذشته و به خصوص سال 1400 در همه رشته ها توسط تیم مشاوران تحصیلی انجام گرفته است و دقیق ترین اولویت بندی نیز برای چیدمان انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 تحلیل شده است. تمامی این دانش و اطلاعات را در نرم افزار انتخاب رشته ای که ویژ] ارشد وزارت بهداشت است برای شما قرار داده ایم.
برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت از نرم افزار انتخاب رشته مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
انتخاب رشته براساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 انجام می شود. در دفترچه انتخاب رشته، اطلاعات مهمی وجود دارد که مهم ترین آنها، کد رشته محل های موجود در آن است. برای دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت از طریق لینک زیر اقدام نمایید.
دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
قوانین طلایی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
قوانین طلایی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401، شامل قوانین زیر است. هر کدام از این قوانین باید به شدت رعایت شوند تا انتخاب رشته خوب را پشت سر بگذارید و به نسبت رتبه خود، در بهترین انتخاب خود قبول شوید.
برای تخمین رتبه ارشد وزارت بهداشت از نرم افزار تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
قانون طلایی اول: تحلیل درست کارنامه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
اولین قانون طلایی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، تحلیل کارنامه است. مهم ترین داده ای که باید براساس آن انتخاب رشته کنید، رتبه شما در سهمیه است. رتبه در سهمیه براساس نمره کل یا تراز شما در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت تعیین می شود. رتبه در سهمیه، شانس قبولی شما را تعیین می کند. در سهمیه های ایثارگری علاوه بر رتبه در سهمیه، نمره کل یا تراز و رتبه بدون سهمیه یا همان رتبه کشوری درج شده در کارنامه ارشد وزارت بهداشت نیز برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 تأثیرگذار است.
قانون طلایی اول: رتبه شما می تواند شما را در انتخاب رشته فریب دهد، اگر فقط بخواهید رتبه خود را با تعداد ظرفیت پذیرش دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت مقایسه کنید، عملاً یک انتخاب رشته افتضاح را خواهید داشت.
قانون طلایی دوم: شانس قبولی در ارشد وزارت بهداشت 1401
شانس قبولی، مهم ترین سوال داوطلبان در زمان انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 است. اینکه با رتبه ای که به دست آورده اید کجا قبول می شوید بسیار اهمیت دارد. شانس قبولی شما علاوه بر رتبه ای که به دست آورده اید به نوع اولویت بندی شما و اولویت بندی بقیه رقبایتان بستگی دارد. شانس قبولی شما براساس قبولی های سال های گذشته تخمین زده می شود. در مطلب زیر رتبه های قبولی ارشد وزارت بهداشت سال 99 را در رشته های مختلف قرار داده ایم تا بتوانید به دید درست و دقیق تری از شانس قبولی خود در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 برسید.
قانون طلایی دوم: رتبه خوب + اولویت بندی درست = شانس قبولی بیشتر
رتبه های قبولی و شانس قبولی در ارشد وزارت بهداشت
برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت از نرم افزار انتخاب رشته مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
قانون طلایی سوم: اولویت بندی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
اولویت بندی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 به عوامل متعددی بستگی دارد:
1- کیفیت و اعتبار دانشگاه های علوم پزشکی: هر قدر کیفیت و اعتبار یک دانشگاه بیشتر باشد در اولویت بندی انتخاب رشته در جایگاه بالاتری قرار می گیرد.
2- کیفیت رشته و گرایش ها در رشته های مجموعه ای ارشد وزارت بهداشت: در رشته هایی مانند پرستاری، علوم آزمایشگاهی، تغذیه و … که به صورت مجموعه ای هستند، هر قدر یک رشته یا گرایش از نظر بازار کار، محبوبیت، امکان تحصیلی دکتر و اپلای به خارج از کشور و یا فرصت های شغلی در خارج از ایران بهتر باشد در اولویت بندی انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت در جایگاه بهتری قرار می گیرد.
3- دوری و نزدیکی به محل سکونت: از استان و شهر تهران که بگذریم، داوطلبان ارشد وزارت بهداشت در انتخاب اولویت های بعدی انتخاب رشته خود برای ارشد وزارت بهداشت، دوری و نزدیکی استان یک دانشگاه به محل سکونت خود را بسیار اهمیت می دهند.
4- شهریه ارشد وزارت بهداشت 1401: میزان هزینه و شهریه ای که برای دوره های شهریه پرداز یا بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت می شود نسبتاً بالاست و بر روی نوع چیدمان انتخاب رشته بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
5- علاقه مندی: علاقه مندی به رشته و یا دانشگاه خاص و یا شرایط خاص باعث می شود تا اولویت بندی های انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت بسیار متفاوت تر شوند.
قاون طلایی سوم: اولویت بندی درست = تصمیم گیری منطقی بین علاقه مندی + تصمیم گیری درست براساس کیفیت گرایش و دانشگاه + انتخاب بین تحصیل رایگان در دانشگاه ضعیف تر و یا تحصیل با شهریه در دانشگاه قوی تر + هدف آینده پس از ارشد
برای تخمین رتبه ارشد وزارت بهداشت از نرم افزار تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
قانون طلایی چهارم: ظرفیت پذیرش ارشد وزارت بهداشت 1401
ظرفیت های پذیرش ارشد وزارت بهداشت 1401 و دانشگاه های پذیرنده برای داوطلبان اهمیت ویژه ای دارد. دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش آنها در دوره های روزانه و شهریه پرداز به طور کامل در دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت درج شده است، اما برای راحتی کار شما ما دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت پذیرش آنها در انتخاب رشه ارشد وزارت بهداشت 1401 را به تفکیک رشته ها در لینک زیر قرار داده ایم.
دانشگاه های پذیرنده و ظرفیت پذیرش ارشد وزارت بهداشت 1401
قانون طلایی چهارم انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401، بستگی به مصوبات ظرفیت ها دارد
قانون طلایی پنجم: نقش سهمیه ها در کاهش و افزایش شانس قبولی
نقش سهمیه ها در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 بسیار زیاد است. هر ظرفیتی که در دفترچه انتخاب رشته می بینید مبتنی بر سهمیه بندی ها تقسیم می شود. سی درصد از این ظرفیت ها به سهمیه های ایثارگران می رسد. سهمیه های 5 ردصد و 25 درصد ایثارگری. عدم کسب حدنصاب تراز 70 درصد به وسیله داوطلبان سهمیه ایثارگری، شانس قبولی داوطلبان سهمیه آزاد را چندین برابر می کند.
قانون طلایی پنجم: کسر ظرفیت سهمیه های ایثارگری از ظرفیت کل و تعیین شانس قبولی خام
قانون طلایی ششم: اهمیت کیفیت گرایش ها و اعتبار دانشگاهها در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
قانون طلایی ششم بسیار روی قبولی نوسان ایجاد می کند. در برگه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401، داوطلبان مختلف ممکن است به گونه ای نسبت به گرایش ها و دانشگاه ها فکر کنند که شانس قبولی داوطلبان با رتبه های بدتر چندین برابر شود. داوطلبی که رتبه خوبی کسب کرده است ولی ساکن اصفهان است و تصمیم دارد در شهر خود بماند یک شانس برای قبولی در تهران را برای سایر داوطلبان خالی می کند ولی یک اشن از اصفهان را کم می کند. پس تعجبی نخواهد داشت اگر گاهی رتبه هایی بالاتر از حد معمول پس از انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401، در تهران قبول شوند ولی در اصفهان قبول نشوند.
قانون طلایی ششم: نوع نگاه داوطلبان به گرایش ها و دانشگاه ها باعث می شود که اتفاقات عجیب و غریبی در قبولی های نهایی بیفتد.
برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت از نرم افزار انتخاب رشته مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
قانون طلایی هفتم: مشاوره انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401
مشاوره برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 یک طیف گسترده از مشورت را شامل می شود. خانواده، دوستان، آشنایان، هم کلاسی ها، مشاوران و موسسات، طیف های گوناگون این قانون طلایی را تشکیل می دهند. از هر کسی که برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 خودتان مشاوره می گیرید باید اطلاعاتی جامعی از شانس قبولی شما براساس رتبه تان، قوانین سهمیه ها و ظرفیت های پذیرش، گرایشها و اعتبار دانشگاه ها، امکان ادامه تحصیل دکترا و یا بازار کار آینده را داشته باشد.
مشاوران تحصیلی علاوه بر مشاوران بسیار حرفه ای و تخصصی، نرم افزار انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1401 را در اختیار داوطلبان گذاشته شده است تا همه این عوامل در کنار هم، بهترین انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت را امکان پذیر کند.
قانون طلایی هفتم: اطلاعات جامع درباره قوانین انتخاب رشته، شانس های قبولی، سهمیه ها، اولویت بندی ها، اعتبار دانشگاه ها و کیفیت رشته و گرایش ها، بهترین شاخص برای یک مشاوره خوب در انتخاب رشته است.
راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401 به تفکیک رشته ها
برای هر یک از رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 1401، مقالات و مطالبی درباره راهنمای جامع انتخاب رشته نوشته ایم. لینک مطلب مربوط به انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت هر کدام از این رشته ها در جدول زیر قرار دارد. با کلیک روی لینک مربوط به رشته خود به صورت تخصصی درباره انتخاب رشته رشته خودتان در کنکور ارشد وزارت بهداشت 1401، اطلاعات مهمی را کسب می کنید.