تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403
اساس تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در سال 1403، تبدیل درصدهایی که می زنید به نمره کل یا همان نمره تراز است. نمره کل یا تراز کل داوطلبان ارشد وزارت بهداشت، 100 نمره است. یعنی بالاترین ترازی که می توانید به دست بیاورید 100 است. این به معنای این نیست که همه درس ها را باید صد در صد بزنید. بلکه به این معناست که شما اگر بالاترین درصد را بین همه رقبا بزنید، نمره کامل را می گیرید.
در تعیین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 1403، سازمان سنجش از دو نمره تراز استفاده می کند:
- تراز یا نمره علمی با سهم 80 درصدی (80 نمره از 100 نمره)
- تراز معدل با سهم 20 درصدی (20 نمره از 100 نمره)
کارنامه های قبولی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403-1402
برای دیدن کارنامه های رتبه و محل قبولی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403-1402 نیز می توانید به لینک زیر مراجعه کنید و در جدول مربوط به رتبه ها و محل قبولی، رتبه، دانشگاه قبولی و نوع دوره (روزانه یا شهریه پرداز) را در کنکور ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1402 مشاهده کنید.
کارنامه رتبه ها و قبولی های ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1402
کارنامه های رتبه و قبولی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، مهم ترین اطلاعاتی است که برای مشخص شدن شانس قبولی در انتخاب رشته به کار می رود. برای اینکه انتخاب رشته بسیار دقیق و صحیحی در انتخاب رشته داشته باشید، حتماً مطلب زیر را نیز مطالعه کنید.
محاسبه نمره کل (تراز) علمی تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
برای اینکه بتوانید درصدهای خودتان را با فرمول سازمان سنجش در سال 1403، به تراز یا نمره علمی تبدیل کنید، باید درصدهای دروس مرتبط با ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را در ضریب آن درس ضرب کنید و سپس به بالاترین درصدی که برای آن درس توسط یکی از داوطبان ارشد زده شده است تقسیم کنید.
نمره تراز درس = درصد آن درس ÷ بالاترین درصد زده شده
در تخمین رتبه سال 1403، ابتدا نمره تراز هر 7 درس ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی با فرمول بالا حساب می شود. سپس درصدهای هر درس به صورت جداگانه تبدیل به نمره تراز آن درس می شود. پس حتماً به خاطر داشته باشید که باید برای هر درس، تراز تعیین کنید. یعنی میانگین موزون و وزنی در ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403، براساس فرمول وزارت بهداشت مد نظر نیست. در آزمون ارشد وزارت بهداشت، میانیگن وزنی درصدها مهم است ولی در آزمون ارشد بهداشت، درصد و تراز هر درس به صورت تکی ارزشمند است.
پس بدانید که چقدر اهمیت دارد که روی یک درس، بالاترین درصد را بین دیگران به دست بیاورید. چنین چیزی باعث می شود تا سرمایه گذاری خود را روی درسهایی که قوی تر هستید بگذارید تا دروس ضعیف.
ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی از رشته های زیرمجموعه گروه داروسازی در آزمون ارشد وزارت بهداشت 1403 است در کل در گروه داروسازی در آزمون ارشد وزارت بهداشت 1403، شامل رشته های جدول زیر است.
گرایش های کارشناسی ارشد گروه داروسازی وزارت بهداشت در آزمون ارشد 1403 |
شیمی دارویی |
سم شناسی پزشکی |
کنترل مواد خوارکی و آشامیدنی |
ترکیبات طبیعی و دارویی دریای |
دروس و ضرایب کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به طور کامل در جدول زیر آمده است. بنابراین در گام بعدی، نمره تراز هر درس در ضریب سال 1403 آن درس در ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ضرب می شود.
عنوان درس | ضریب |
---|---|
شیمی آلی و شیمی تجزیه | 2 |
سم شناسی | 1 |
تغذیه | 1 |
میکروبیولوژی مواد غذایی | 2 |
بیوشیمی | 1 |
فیزیولوژی | 1 |
زبان انگلیسی | 3 |
جمع کل ضرایب ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403 | 11 |
بعد از ضرب کردن تراز هر درس در ضریب آن درس، همه اعداد به دست آمده از این ضرب را با هم جمع می کنند. سپس حاصل جمع به دست آمده را به جمع کل ضرایب ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، یعنی عدد 11، تقسیم می کنند. اینگونه می شود که نمره علمی یا تراز علمی شما برای ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی محاسبه می شود.
تراز معدل در تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403
تراز معدل، عددی است که از روی معدل شما به دست می آید. سهم معدل در نمره کل ارشد سال 1403 کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، 20 نمره از 100 نمره است. پس هر معدلی داشته باشید، عیناً وارد محاسبه نمره کل شما می شود.
اگر کسی بتواند در همه درس ها بالاترین درصد بین دیگران بزند و معدلش هم 20 باشد، می تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز کل را به دست بیاورد. با توجه به اینکه در مقطع لیسانس، معدل 20 وجود ندارد یا به ندرت وجود دارد، عملاً هیچکس نمی تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز را در ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403 به دست بیاورد.
محاسبه نمره و تراز کل در سال 1403 برای تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
نمره کل ارشد وزارت بهداشت در سال 1403 برای همه رشته ها و مجموعه کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، از فرمول زیر به دست می آید:
تراز کل = (تراز علمی × 0.8) + معدل
علت ضرب کردن تراز علمی داوطلبان در عدد 0.8 این است که، نمره تراز براساس محاسبات ابتدایی که شرح دادیم، از 100 نمره در نظر گرفته می شود ولی با توجه به سهم 80 درصدی تراز علمی، باید هر عددی که برای تراز علمی داوطلب ارشد به دست آمد را در عدد 0.8 ضرب کنیم.
تخمین رتبه 1403 براساس کارنامه های ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1402
شما برای تخمین رتبه خودتان در کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در سال 1403، نیاز دارید تا بالاترین درصد زده شده هر درس را بدانید. دانستن چنین درصدی عملاً غیرممکن است. راه حل تخمین رتبه دقیق برای ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، این است که شما براساس کارنامه های سال گذشته، از بالاترین درصد زده شده در هر درس اطلاع پیدا کنید و مبتنی بر آن، تخمین رتبه خود را انجام دهید.
دقیق ترین تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
نرم افزار تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی مشاوران تحصیلی، دقیق ترین سیستم و نرم افزار تخمین رتبه است. تخمین رتبه ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1403 در این نرم افزار، طراحی های صورت گرفته براساس تحلیل های مشاوران متخصص کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی مبنی بر کارنامه های ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی و آنالیز درصدها، تراز و نقش معدل در رتبه های نهایی، تخمین رتبه را انجام می دهد. همچنین می توانید تخمین رتبه را براساس سهمیه خود نیز انجام دهید.
بدون دیدگاه