گرایش های ارشد صنایع غذایی و کد ضریب گرایش ها
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
گرایش های ارشد صنایع غذایی و کد ضریب گرایش ها
گرایش های ارشد صنایع غذایی و کد ضریب این گرایش ها چه در زمان ثبت نام در کنکور ارشد و چه در زمان انتخاب رشته ارشد سوال پرتکرار داوطلبان و علاقه مندان ارشد صنایع غذایی می شود. در ادامه با جدول به صورت تفکیک شده گرایش های ارشد صنایع غذایی را معرفی می کنیم.
دسته بندی گرایش های ارشد صنایع غذایی
به طور کلی دسته بندی گرایش های ارشد صنایع غذایی در کنکور ارشد براساس طبقه بندی به نام کد ضریب انجام می شود. کد ضریب برای گرایش های ارشد صنایع غذایی به این معناست که درس ها و ضزایب درس ها از گرایشی به گرایش دیگر متفاوت است. اگر درس ها و ضرایب درس ها در گرایش های ارشد صنایع غذایی یکسان باشد، کد ضریب آن گرایش ها همگی یکسان خواهد بود.
ضریب گرایش های ارشد صنایع غذایی
براساس اعلام وزارت علوم و براساس دفترچه کنکور ارشد، ضریب گرایش های ارشد صنایع غذایی به قرار جدول زیر است:
جدول گرایش های ارشد صنایع غذایی و ضریب آنها
شماره ضریب | عنوان رشته | عنوان گرایش |
1 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی | ||
زیست فناوری مواد غذایی | ||
فناوری مواد غذایی |
بنابراین گرایش های ارشد صنایع غذایی در 1 کد ضریب دسته بندی می شود.
کد ضریب 1 ارشد صنایع غذایی و گرایش های زیرمجموعه آن
کد ضریب 1 ارشد صنایع غذایی شامل رشته-گرایش های زیر می باشد:
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با گرایش های صنایع غذایی، شیمی مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
گرایش های ارشد صنایع غذایی در دانشگاه ها
هر دانشگاهی با توجه به توان علمی و امکانات خود برخی از گرایش های ارشد صنایع غذایی را می پذیرد. لزوماً یک دانشگاه همه گرایش های ارشد صنایع غذایی را نمی تواند دربربگیرد و مثلاً دانشگاه تهران یک سری گرایش هایی دارد که دانشگاه امیرکبیر ندارد و یا فقط یک سری گرایش های ارشد صنایع غذایی فقط ویژه دانشگاه تهران است.
بدون دیدگاه