تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
- بهدست:
- دستهبندی: تخمین رتبه, کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی, کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
- برچسبها: تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی, تخمین رتبه ارشد وزارت بهداشت
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
اساس تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403، تبدیل درصدهایی که می زنید به نمره کل یا همان نمره تراز است. نمره کل یا تراز کل داوطلبان ارشد وزارت بهداشت، 100 نمره است. یعنی بالاترین ترازی که می توانید به دست بیاورید 100 است. این به معنای این نیست که همه درس ها را باید صد در صد بزنید. بلکه به این معناست که شما اگر بالاترین درصد را بین همه رقبا بزنید، نمره کامل را می گیرید.
در تعیین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 1403، سازمان سنجش از دو نمره تراز استفاده می کند:
- تراز یا نمره علمی با سهم 80 درصدی (80 نمره از 100 نمره)
- تراز معدل با سهم 20 درصدی (20 نمره از 100 نمره)
کارنامه های قبولی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403-1402
برای دیدن کارنامه های رتبه و محل قبولی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403-1402 نیز می توانید به لینک زیر مراجعه کنید و در جدول مربوط به رتبه ها و محل قبولی، رتبه، دانشگاه قبولی و نوع دوره (روزانه یا شهریه پرداز) را در کنکور ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1402 مشاهده کنید.
کارنامه رتبه ها و قبولی های ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1402
کارنامه های رتبه و قبولی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مهم ترین اطلاعاتی است که برای مشخص شدن شانس قبولی در انتخاب رشته به کار می رود. برای اینکه انتخاب رشته بسیار دقیق و صحیحی در انتخاب رشته داشته باشید، حتماً مطلب زیر را نیز مطالعه کنید.
انتخاب رشته ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
محاسبه نمره کل (تراز) علمی برای تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403
برای اینکه بتوانید درصدهای خودتان را با فرمول سازمان سنجش در سال 1403، به تراز یا نمره علمی تبدیل کنید، باید درصدهای دروس مرتبط با ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در ضریب آن درس ضرب کنید و سپس به بالاترین درصدی که برای آن درس توسط یکی از داوطبان ارشد زده شده است تقسیم کنید.
نمره تراز درس = درصد آن درس ÷ بالاترین درصد زده شده
در تخمین رتبه سال 1403، ابتدا نمره تراز هر 5 درس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی با فرمول بالا حساب می شود. سپس درصدهای هر درس به صورت جداگانه تبدیل به نمره تراز آن درس می شود. پس حتماً به خاطر داشته باشید که باید برای هر درس، تراز تعیین کنید. یعنی میانگین موزون و وزنی در ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403، براساس فرمول وزارت بهداشت مد نظر نیست. در آزمون ارشد وزارت بهداشت، میانیگن وزنی درصدها مهم است ولی در آزمون ارشد بهداشت، درصد و تراز هر درس به صورت تکی ارزشمند است.
پس بدانید که چقدر اهمیت دارد که روی یک درس، بالاترین درصد را بین دیگران به دست بیاورید. چنین چیزی باعث می شود تا سرمایه گذاری خود را روی درسهایی که قوی تر هستید بگذارید تا دروس ضعیف.
دروس و ضرایب کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی به طور کامل در جدول زیر آمده است. بنابراین در گام بعدی، نمره تراز هر درس در ضریب سال 1403 آن درس در ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ضرب می شود.
دروس و ضرایب دروس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403 | |
میکروب شناسی مواد غذایی | 2 |
اصول نگهداری مواد غذایی | 2 |
شیمی مواد غذایی | 2 |
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی | 2 |
زبان انگلیسی | 3 |
جمع کل ضرایب ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403 | 11 |
بعد از ضرب کردن تراز هر درس در ضریب آن درس، همه اعداد به دست آمده از این ضرب را با هم جمع می کنند. سپس حاصل جمع به دست آمده را به جمع کل ضرایب ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، یعنی عدد 11، تقسیم می کنند. اینگونه می شود که نمره علمی یا تراز علمی شما برای ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی محاسبه می شود.
تراز معدل در تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
تراز معدل، عددی است که از روی معدل شما به دست می آید. سهم معدل در نمره کل ارشد سال 1403 بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، 20 نمره از 100 نمره است. پس هر معدلی داشته باشید، عیناً وارد محاسبه نمره کل شما می شود.
اگر کسی بتواند در همه درس ها بالاترین درصد بین دیگران بزند و معدلش هم 20 باشد، می تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز کل را به دست بیاورد. با توجه به اینکه در مقطع لیسانس، معدل 20 وجود ندارد یا به ندرت وجود دارد، عملاً هیچکس نمی تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز را در ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403 به دست بیاورد.
محاسبه نمره و تراز کل در سال 1403 برای تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
نمره کل ارشد وزارت بهداشت در سال 1403 برای همه رشته ها و مجموعه بهداشت و ایمنی مواد غذایی، از فرمول زیر به دست می آید:
تراز کل = (تراز علمی × 0.8) + معدل
علت ضرب کردن تراز علمی داوطلبان در عدد 0.8 این است که، نمره تراز براساس محاسبات ابتدایی که شرح دادیم، از 100 نمره در نظر گرفته می شود ولی با توجه به سهم 80 درصدی تراز علمی، باید هر عددی که برای تراز علمی داوطلب ارشد به دست آمد را در عدد 0.8 ضرب کنیم.
تخمین رتبه سال 1403 براساس کارنامه های سال 1402 ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
شما برای تخمین رتبه خودتان در کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403، نیاز دارید تا بالاترین درصد زده شده هر درس را بدانید. دانستن چنین درصدی عملاً غیرممکن است. راه حل تخمین رتبه دقیق برای ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، این است که شما براساس کارنامه های سال گذشته، از بالاترین درصد زده شده در هر درس اطلاع پیدا کنید و مبتنی بر آن، تخمین رتبه خود را انجام دهید.
انجمن گفتگو درباره تحلیل کنکور ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
دقیق ترین تخمین رتبه سال 1403 برای ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
سختی و آسانی دروس آزمون ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403 نسبت به ارشد سال 1402، باعث می شود که خطای تخمین رتبه شما فقط و فقط با در نظر گرفتن آزمون ارشد 1402، بسیار زیاد شود. به همین دلیل است که تیم مشاوران تحصیلی، ابتدا تحلیلهای دروس را بعد از برگزاری آزمون ارشد بهداشت 1403 برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی تعیین می کند و ضریب سختی و آسانی را محاسبه می کند. علت دقت بالای تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی نسبت به همه سیستم های تخمین رتبه دیگر در این تحلیل دقیق است.
دقیق ترین تخمین رتبه برای بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1403، فقط و فقط با تحلیل درست سطح سوالات امسال با پارسال امکان پذیر است. با تحلیل درس به درس کنکور ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403، ضرایب کاهشی و افزایشی در هر درس محاسبه می شود و در تخمین خام رتبه براساس کارنامه های سال گذشته، ضرب می شود.
مشاوره تخصصی تخمین رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403
برای تخمین دقیق رتبه ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 1403 می توانید از مشاوره های دپارتمان تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ما استفاده کنید. می توانید در زیر همین مطلب پیام و کامنت بگذارید و یا به فروم و انجمن ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مراجعه کنید.
حتما در نظر داشته باشید که در پیام خود موارد زیر را قید کنید:
- درصدهای احتمالی که برای هر درس زده اید
- معدل کل