مشاوران تحصیلی › انجمن ها › فروم ارشد علوم انسانی › فروم ارشد حقوق › تخمین رتبه کنکور کارشناسی ارشد حقوق سال 99
در این موضوع از فروم کنکور ارشد حقوق، می توانید با دادن درصدهای خودتان در کنکور ارشد 99 حقوق و اعلام معدل کارشناسی، از مشاوران دپارتمان حقوق برای تخمین رتبه خودتان به رایگان کمک بگیرید. تخمبن رتبه ارشد حقوق در سال 99 به خاطر تغییرات زیاد پیچیده است. توصیه می شود مطلب زیر حتماً مطالعه شود.
سلام خسته نباشید
زبان: 33.33
حقوق اساسی : 22.26
حقوق اداری: 20
فقه: 16.7
بین الملل عمومی: 1.7
زیرگروه 4.
خیلی ممنونم
معدل 17.48
با سلام و احترام
در گرایش حقوق بین الملل:
زبان: 0
اساسی: 30
سازمان بین المللی: 17.7
حقوق بین الملل: 27
در گرایش حقوق عمومی:
زبان: 0
فقه: 0
اساسی: 30
اداری: 30
حقوق بین الملل: 27
لطفا رتبه در سهمیه پنج درصد و آزاد رو بفرمایید.
بنظرتون با سهمیه پنج درصد علوم قضایی پذیرفته می شم؟
سپاسگزارم بابت راهنمایی تون
سلام.
تخمین رتبه شما در گرایش حقوق بین الملل:
در سهمیه آزاد: حدود 1700
با سهمیه 5 درصد: حدود بین 125 تا 150
تخمین رتبه شما در گرایش حقوق عمومی:
در سهمیه آزاد: حدود 430
در سهمیه 5 درصد: بین 20 تا 40
در دانشگاه علوم قضایی با سهمیه 5 درصدتون برای رشته حقوق بین الملل اصلاً شانسی ندارید ولی در همین دانشگاه علوم قضایی برای رشته حقوق عمومی بین 30 تا 50 درصد شانش دارید.
معدل 15/30
خیلی خیلی ممنون به خاطر پاسخگویی خوبتون🌷🌺🌷🌺
باسلام این درصدهای من در گرایش حقوق بین الملل و حقوق بشر ، حدودا رتبه ام چند است؟
متون حقوقی : ۱۱.۱۱
حقوق بین الملل عمومی: ۳۵
حقوق اساسی : ۴۲.۲۲
سازمان ها: ۴۸.۸۸
آیین دادرسی کیفری: ۲۸.۸۸
ممنون میشم 🙏
معدلم فراموش کردم بنویسم ۱۷.۲۲
ممنون از پاسخ شما و وقتی که گذاشتید🙏🌹 فقط یه سوال اینکه به دانشگاه های تهران نمیخورم؟ فقط به پردیس های تهران ؟ یا اینکه شبانه حقوق بشر امکانش هست؟ ممنون میشم این راهنمایی هم کنید
خواهش می کنم. ببنید برای بین الملل شانس ضعیفی دارید، البته برای پردیس ها شانس خواهید داشت تو بین الملل. بیشترین شانستون تو حقوق بشر هست که حتی شاید اگر یک مقدار ظرفیت های امشال نسبت به پارسال بیشتر بشه شانس قبولی تو نوبت دوم دانشگاه های تهران رو خواهید داشت. پردیس خودگردان رو هم که تو حقوق بشر شانس بسیار بالایی دارید.
موفق باشید.
ممنون از راهنمایی مفید شما
سلام ، از شما کمکی میخواستم ، من متوجه موضوعی شدم ، روزی که سنجش دفترچه سوالات رو روی سایت زد من سوالات متون حقوقی رو با همسرم که زبانش صد هست چک کردیم و من دقیقا پنجاه درصدی که هدفم بود جواب داده بودم ، وقتی سنجش پاسخنامه رو منتشر کرد ما کاملا متوجه شدیم که سوال یک تا سی که مربوط به زبان هست پاسخ ها جابه جا زدن و زبان من تبدیل به ۱۱.۱۱ صدم شد و جالب اینجاست که دو نفر می شناختم که اونا هم داده بودن زبان رو استادشون براشون تصحیح کرده بود و ۲۰ درصد زده بودن و الان مال اونا با این جواب های غلط شده ۶۰ درصد … توروخدا بگین چیکار کنم آیا سنجش میخواد بر اساس این کلید غلط تصحیح کنه آزمون اصلی رو؟
راستی همین امشب قسمت اعتراض رو رفتم پر کنم که دیدم سنجش زمان اعتراض رو هم بسته ، من اگر کلید درست بشه قبولم ولی با زبان ۱۱.۱۱ درصد لب مرز هستم باید چیکار کنم ، شما از این موضوع اطلاع ندارید؟ امشب توی پیج های اینستا نگاه میکردم متوجه شدم که رشته های دیگه هم همین اتفاق براشون افتاده
مثالی از پاسخنامه ارشد براتون میزنم مثلا گفته it به چه کلمه ای در جملات قبل بر میگردد، پاسخ سنجش اومده شخص رو انتخاب کرده برای it😂😂
ممنون از راهنمایی 🙏 منم دیشب توی بخش عمومی اعتراض ثبت کردم فقط امیدوارم خود سنجش متوجه این اشتباه فاحش شده باشه
موفق باشید
با سلام و عرض ارادت
بنده با درصدهای مدنی 61% و تجارت 35% و آیین دادرسی مدنی 60% و متون فقه 45% و مدنی (تعهدات ) 26% و معدل کارشناسی 16/300 چه گرایش و چه رتبه ای میارم؟
سلام… یه سوال از حضورتون داشتم آیا با درصدهای
مدنی 55%
تجارت 33%
آیین دادرسی مدنی 57%
متون فقه 37%
مدنی تعهدات 24% در آزمون ارشد چه رتبه ای میارم ؟
ممنونم از لطفتون دوست و مشاور عزیز🌹
سلام …سپاسگذارم ازتون
ببخشید که فراموش کرده بودم معدلم رو بگم معدلم 17 هستش با معدل 17 چه رتبه ای میارم؟
سلام …خدا قوت
ببخشید با ضاریب بنده چه رشته و رتبه ای ممکنه کسب کنم
مدنی 68%
آیین دادرسی مدنی 66%
تجارت 42%
متون فقه 51%
مدنی تعهدات 33
و بقیه دروس رو نزدم معدلمم 16/50 هست
ممنونم
سلام.
بهترین رتبه تون تو گرایش حقوق خصوصی (کد ضریب یک ارشد حقوق) به دست میاد. تقریبا حول و حوش 230 تا 270.
تو کد ضریبق 6 یعنی مالکیت فکری وتجارت الکترونیک هم حدود 375 میشید.
موفق باشید
سپاسگذارم 🌹
سلام …امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم بدونم با تخمین ضرایب آزمون من
مدنی 61/66
تجارت57/77
آیین دادرسی مدنی 75/55
متون فقه 61/66
مدنی تعهدات 40%
معدل کارشناسم هم 16/25 شده
با این درصدها چه رتبه ای و احتمال قبولی تو دانشگاههای تهران رو دارم؟
سلام.
به خاطر درصدهای خوبتون بهتون تبریک می گیم.
رتبه شما تو گرایش حقوق خصوصی در بدترین حالت زیر 50 خواهد بود در بهترین شرایط زیر 15 خواهد شد.
با این رتبه، شما قطعاً در یکی از دانشگاه های تهران پذیرفته میشید.
در زمان انتخاب رشته هم دقت کافی رو داشته باشید.
در اون موقع هم می تونید انتخاب رشته حقوق رو که یکی از سخت ترین انتخاب رشته هاست رو به تیم مشاوران تحصیلی بسپرید.
موفق باشید.
ممنون و سپاسگذارم 🌹
سلام دوست عزیز
امکان داره برای منم لطف کنین با درصدهای
مدنی 61/66%
تجارت 40%
آیین دادرسی مدنی 75%
متون فقه 35%
تعهدات 40%
متون حقوقی 0%
معدل کارشناسی هم 16/20
ممنون میشم برای منم تخمین بزنین و چه رتبه و چه دانشگاهی امکان قبولیم هست ؟
سلام بارتبه 60 تا100چه دانشگاههایی احتمال قبولی هست
یااینکه کدوم دانشگاهها بهترن تو ارشدجزا
سلام. برای روزانه دانشگاه هایی مثل کاشان و نوبت دوم دانشگاه هایی مثل فردوسی مشهد شانس دارید.
ممنونم ازتون که وقت گذاشتین 🌷
سلام شب خوش
ببخشید با این تخمین درصدهای من احتمال چه رتبه ای و قبولی تو کدوم دانشگاه ها هست
مدنی 61/60%
تجارت66/66%
آدم 66/60%
متون فقه55%
تعهدات 40%
معدل کارشناسیم هم 16/25 هست
سلام. تبریک می گم به خاطر درصدهای خوبتون. اگر ضریب معدل موثر رو براتون یک در نظر بگیریم (چون نگفتیبد چه دانشگاهی بودید لیسانس) رتبه تون 45 میشه تو حقوق خصوصی ولی اگر دانشگاه دولتی بودید و دانشگاه دولتی شما هم از دانشگاه های خوب بوده رتبه تون تا زیر 30 هم میاد.
دانشگاه غیرانتفاعی و آزاد و پیام نور یک حساب میشه ضریب معدل موثرشون. اگر تو اینها بودید لیسانس رو که رتبه تون 45 میشه در غیر اینصورت با توجه به دانشگاه لیسانستون رتبه تون بین 25 تا 45 نوسان داره
ممنونم از اینکه وقت گذاشتین حتما با کمال میل و افتخار برای انتخاب رشته مزاحمتون میشم 🌹
سلام رتبه من زده در سهمیه114بعد سهمیه آزاد 128بعد من سهمیه ندارم اینا تو کد3 هستن تو کد 12 هم رتبم 104 به نظرتون کجا قبول
میشم دولتی اصلا انتخاب رشته کنم یا بزارم سال بعد من اهل
استان فارسم
سلام. منظور از سهمیه، سهمیه ایثارگری نیست. شما اگر هیچ سهمیه ای نداشته باشید جزء سهمیه آزاد قرار می گیرید و منظور از سهمیه هم همینه. یعنی شما بین کسانی که سهمیه آزاد داشتند رتبه تون شده 114 ولی در کل کشور رتبه تون شده 128. به این معنا که کسانی از سهمیه های ایثارگری بودند که از شما درصدهاشون و ترازشون بهتر بوده.
حقوق جزا میشه کد 3 و شانس قبولی روزانه قطعا دارید.
کد 12 قبلا زیر مجموعه جزا بود و الان جداشده و همون کیفری اطفال و نوجوانان هست که فقط بهشتی داره
درود، من رتبم در سهمیه پنج درصد 85 در زیرگروه 4 حقوق عمومی هستش، توی بین الملل هم توی همین سهمیه 93 شدم، فکر می کنید شانسی دارم به مصاحبه دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دعوت بشم؟! آخرین رتبه قبولی سهمیه چند بوده در ادوار گذشته؟
پیشاپیش ممنون ازتون🌷🌷🌷
سلام
با درصد های
حقوق بین الملل عمومی: ۳۵٪
بین الملل خصوصی:۴۰٪
متون حقوقی:۴۰٪
مدنی{تعهدات}: ۳۰٪
حقوق اساسی: ۵۵٪
حدود رتبم تو گرایش حقوق بین الملل چقدره؟
شانس قبولی از کدوم دانشگاه رو دارم.
ممنون
سلام
وقت بخیر
با این درصدها در گرایش حقوق بینالملل و حقوق بشر چه رتبهای میارم؟
بین الملل: ۵۰
سازمانها: ۶۰
اساسی: ۵۰
متون حقوقی: ۶۶
آدک: حدود ۳۰
معدل ۱۶
سلام
تخمین رتبه خودم در زیرگروه 3 رو می خواستم با این درصد ها:
زبان: 20
فقه: 50
عمومی: 80
اختصاصی: 60