شانس قبولی کنکور ارشد 1403
- بهدست:
- دستهبندی: انتخاب رشته کارشناسی ارشد, کارشناسی ارشد
- برچسبها: انتخاب رشته ارشد 1403
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
شانس قبولی کنکور ارشد 1403
برای تعیین شانس قبولی در کنکور ارشد 1403، بدون شک باید از رتبه های قبولی کنکور ارشد سال گذشته یعنی 1402 استفاده کرد. در واقع براساس رتبه ها و محل قبولی داوطلبان سال گذشته در کنکور ارشد، می توان تعیین کرد که شانس قبولی یک داوطلب با توجه به رتبه هایش در کنکور ارشد 1403 چقدر است.
رتبه های قبولی کنکور ارشد سال گذشته
همانطور که گفته شد، برای تعیین شانس قبولی کنکور ارشد امسال یا سال تحصیلی 1404-1403، باید اطلاعاتی از قبولی های سال گذشته داشت. قبل از اینکه لینک اطلاعات برخی از رتبه های قبولی 1402 را به شما بدهم، می خواهم نکته ای بسیار مهم را برای شما بازگویی کنم.
“عملاً فقط یک نرم افزار دقیق و به روزرسانی شده است که می تواند شانس قبولی شما را تعیین کند.”
می توانید به لینک زیر بروید و برخی از رتبه های قبولی سال گذشته را مشاهده کنید. رشته خود را از بین رشته های مختلف پیدا کنید، بر روی آن کلیک کنید و سپس در جداول مختلف که براساس کد ضریب ها، دسته بندی شده اند، برخی از رتبه های قبولی سال گذشته را ببینید. ولی حتماً توجه داشته باشید که در نرم افزار تعیین شانس قبولی ارشد 1403، براساس رتبه ای که دارید و برمبنای آخرین رتبه های قبولی سال گذشته، در همه دانشگاه ها و گرایش ها و همه دوره های دانشگاهی (روزانه و شبانه و پردیش و پیام نور و …)، شانس قبولی شما تعیین می شود.
رتبه های قبولی کنکور ارشد 1402
تعیین شانس قبولی ارشد 1403 در چهار سطح
نرم افزار مشاوران تحصیلی در چهار سطح، شانس قبولی شما را در ارشد 1403، مشخص می کند.
قطعی: یعنی در آن گرایش و دانشگاه صد در صد قبول می شوید.
پراحتمال: یعنی شانس قبولی شما در آن رشته و گرایش، بیش از 80 درصد است.
خوشبینانه: یعنی شانس قبولی شما 50-50 است.
کم احتمال: یعنی شانس قبولی شما بسیار بسیار کم است.
اولویت بندی پس از تعیین شانس قبولی
همچنین در نرم افزار انتخاب رشته ارشد 1403 مشاوران تحصیلی، پس از مشاهده شانس های قبولی در 4 سطح گفته شده، می توانید، رتبه بندی انتخاب های خود را هم دریافت کنید. برای این کار باید استان هایی که می خواهید را فیلتر کنید، گرایش ها و دوره های دانشگاهی که می خواهید را فیلتر کند و سپس، انتخاب های خود را تیک بزنید و روی دکمه اولویت بندی کلیک کنید. نرم افزار براساس اعتبار دانشگاه ها، ارزشمندی گرایش ها به تناسب هزینه های تحصیل، انتخاب های شما را اولویت بندی می کند یا اصطلاحاً می چیند.