تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403
- بهدست:
- دستهبندی: تخمین رتبه, کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی, کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
- برچسبها: تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی, تخمین رتبه ارشد وزارت بهداشت
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403
اساس تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی در سال 1403، تبدیل درصدهایی که می زنید به نمره کل یا همان نمره تراز است. نمره کل یا تراز کل داوطلبان ارشد وزارت بهداشت، 100 نمره است. یعنی بالاترین ترازی که می توانید به دست بیاورید 100 است. این به معنای این نیست که همه درس ها را باید صد در صد بزنید. بلکه به این معناست که شما اگر بالاترین درصد را بین همه رقبا بزنید، نمره کامل را می گیرید.
در تعیین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 1403، سازمان سنجش از دو نمره تراز استفاده می کند:
- تراز یا نمره علمی با سهم 80 درصدی (80 نمره از 100 نمره)
- تراز معدل با سهم 20 درصدی (20 نمره از 100 نمره)
کارنامه های قبولی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403-1402
برای دیدن کارنامه های رتبه و محل قبولی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403-1402 نیز می توانید به لینک زیر مراجعه کنید و در جدول مربوط به رتبه ها و محل قبولی، رتبه، دانشگاه قبولی و نوع دوره (روزانه یا شهریه پرداز) را در کنکور ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1402 مشاهده کنید.
کارنامه رتبه ها و قبولی های ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1402
کارنامه های رتبه و قبولی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی، مهم ترین اطلاعاتی است که برای مشخص شدن شانس قبولی در انتخاب رشته به کار می رود. برای اینکه انتخاب رشته بسیار دقیق و صحیحی در انتخاب رشته داشته باشید، حتماً مطلب زیر را نیز مطالعه کنید.
انتخاب رشته ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403
محاسبه نمره کل (تراز) علمی تخمین رتبه ارشد میکروب شناس مواد غذایی
برای اینکه بتوانید درصدهای خودتان را با فرمول سازمان سنجش در سال 1403، به تراز یا نمره علمی تبدیل کنید، باید درصدهای دروس مرتبط با ارشد رشته میکروب شناسی مواد غذایی را در ضریب آن درس ضرب کنید و سپس به بالاترین درصدی که برای آن درس توسط یکی از داوطبان ارشد زده شده است تقسیم کنید.
نمره تراز درس = درصد آن درس ÷ بالاترین درصد زده شده
در تخمین رتبه سال 1403، ابتدا نمره تراز هر 7 درس ارشد میکروب شناسی مواد غذایی با فرمول بالا حساب می شود. سپس درصدهای هر درس به صورت جداگانه تبدیل به نمره تراز آن درس می شود. پس حتماً به خاطر داشته باشید که باید برای هر درس، تراز تعیین کنید. یعنی میانگین موزون و وزنی در ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403، براساس فرمول وزارت بهداشت مد نظر نیست. در آزمون ارشد وزارت بهداشت، میانیگن وزنی درصدها مهم است ولی در آزمون ارشد بهداشت، درصد و تراز هر درس به صورت تکی ارزشمند است.
پس بدانید که چقدر اهمیت دارد که روی یک درس، بالاترین درصد را بین دیگران به دست بیاورید. چنین چیزی باعث می شود تا سرمایه گذاری خود را روی درسهایی که قوی تر هستید بگذارید تا دروس ضعیف.
دروس و ضرایب کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی به طور کامل در جدول زیر آمده است. بنابراین در گام بعدی، نمره تراز هر درس در ضریب سال 1403 آن درس در ارشد میکروب شناسی مواد غذایی ضرب می شود.
عنوان درس | ضریب |
---|---|
باکتری شناسی | 3 |
تغذیه عمومی | 1 |
بیوشیمی عمومی | 1 |
انگل شناسی | 1 |
قارچ شناسی | 1 |
ویروس شناسی | 1 |
زبان انگلیسی | 3 |
جمع کل ضرایب ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403 | 11 |
بعد از ضرب کردن تراز هر درس در ضریب آن درس، همه اعداد به دست آمده از این ضرب را با هم جمع می کنند. سپس حاصل جمع به دست آمده را به جمع کل ضرایب ارشد میکروب شناسی مواد غذایی ، یعنی عدد 11، تقسیم می کنند. اینگونه می شود که نمره علمی یا تراز علمی شما برای ارشد میکروب شناسی مواد غذایی محاسبه می شود.
تراز معدل در تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403
تراز معدل، عددی است که از روی معدل شما به دست می آید. سهم معدل در نمره کل ارشد سال 1403 میکروب شناسی مواد غذایی ، 20 نمره از 100 نمره است. پس هر معدلی داشته باشید، عیناً وارد محاسبه نمره کل شما می شود.
اگر کسی بتواند در همه درس ها بالاترین درصد بین دیگران بزند و معدلش هم 20 باشد، می تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز کل را به دست بیاورد. با توجه به اینکه در مقطع لیسانس، معدل 20 وجود ندارد یا به ندرت وجود دارد، عملاً هیچکس نمی تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز را در ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403 به دست بیاورد.
محاسبه نمره و تراز کل در سال 1403 برای تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی
نمره کل ارشد وزارت بهداشت در سال 1403 برای همه رشته ها و مجموعه میکروب شناسی مواد غذایی ، از فرمول زیر به دست می آید:
تراز کل = (تراز علمی × 0.8) + معدل
علت ضرب کردن تراز علمی داوطلبان در عدد 0.8 این است که، نمره تراز براساس محاسبات ابتدایی که شرح دادیم، از 100 نمره در نظر گرفته می شود ولی با توجه به سهم 80 درصدی تراز علمی، باید هر عددی که برای تراز علمی داوطلب ارشد به دست آمد را در عدد 0.8 ضرب کنیم.
تخمین رتبه 1403 براساس کارنامه های ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1402
شما برای تخمین رتبه خودتان در کارشناسی ارشد رشته میکروب شناسی مواد غذایی در سال 1403، نیاز دارید تا بالاترین درصد زده شده هر درس را بدانید. دانستن چنین درصدی عملاً غیرممکن است. راه حل تخمین رتبه دقیق برای ارشد میکروب شناسی مواد غذایی ، این است که شما براساس کارنامه های سال گذشته، از بالاترین درصد زده شده در هر درس اطلاع پیدا کنید و مبتنی بر آن، تخمین رتبه خود را انجام دهید.
دقیق ترین تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی
نرم افزار تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی مشاوران تحصیلی، دقیق ترین سیستم و نرم افزار تخمین رتبه است. تخمین رتبه ارشد میکروب شناسی مواد غذایی 1403 در این نرم افزار، طراحی های صورت گرفته براساس تحلیل های مشاوران متخصص میکروب شناسی مواد غذایی مبنی بر کارنامه های ارشد میکروب شناسی مواد غذایی و آنالیز درصدها، تراز و نقش معدل در رتبه های نهایی، تخمین رتبه را انجام می دهد. همچنین می توانید تخمین رتبه را براساس سهمیه خود نیز انجام دهید.