انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403، پس از اعلام نتایج و انتشار کارنامه کنکور ارشد وزارت بهداشت 1403 آغاز می شود. از آنجایی که فرآیند انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، به دلیل ظرفیت های بسیار پایین و وجود سهمیه ها، پیچیده و پر نکته است، تلاش کرده ایم تا برای شما یک راهنمای جامع و کامل از انتخاب رشته ارشد تغذیه آماده کنیم.
مهم ترین نکات انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
مهم ترین نکات در انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403 شامل موارد زیر است:
- در انتخاب رشته ارشد تغذیه، رتبه شما در سهمیه آزاد، شاخص تعیین کننده قبولی شماست و رتبه بدون سهمیه ارزش زیادی در انتخاب رشته ارشد تغذیه ندارد و صرفاً جهت اطلاع شخص شماست.
- شما به عنوان داوطلب ارشد تغذیه 1403 باید بدانید که مجاز شدن برای انتخاب رشته ارشد تغذیه به هیچ وجه به منزله قبولی نهایی شما نخواهد بود.
- تعداد ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه، هزگز به این معنا نیست که شما با رتبه ای کمتر از تعداد ظرفیت پذیرش سال 1403، صد در صد قبول هستید و بستگی به اولویت بندی شما در فرم انتخاب رشته دارد.
- اگر رتبه شما در سهمیه تان بیشتر از تعداد ظرفیت پذیرش کلی ارشد تغذیه باشد، هرگز به معنای عدم قبولی صد در صد شما نیست و بستگی به اولویت بندی رتبه های بهتر از شما دارد.
اصول انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
اصول انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403 عبارتند از:
- تحلیل کارنامه و درک اطلاعات مندرج در آن
- سهمیه ای که در کنکور ارشد بهداشت در آن ثبت نام کرده اید
- استفاده از رتبه در سهمیه و درک رتبه بدون سهمیه
- تفاوت سهمیه ها و جابجایی شانس های قبولی براساس قوانین سهمیه ها به خصوص سهمیه ایثارگران (5 درصد و 25 درصد)
برای درک عمومی و کلیت قوانین ثابت انتخاب رشته در سایت سنجش پزشکی بر روی لینک پایین کلیک کنید.
انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1403
گرایش ها د رانتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
گرایش های انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403 براساس دفترچه ثبت نام کنکور ارشد وزارت بهداشت پنج رشته/گرایش زیر می باشد.
تغذیه بالینی: ارشد تغذیه بالینی گرایش محبوب خود لسانسه های تغذیه است و فقط لیانس های تغذیه می توانند این گرایش در انتخاب رشته ارشد تغذیه خود وارد کنند و بقیه مدارک کارشناسی حق انتخاب این گرایش را ندارند.
تغذیه ورزشی: ارشد تغدیه ورزشی به تازگی در لیست گرایش های ارشد تغذیه قرار گرفته است. یک گرایش دوست داشتنی از نطر عنوان ولی کمتر شناخته شده توسط داوطلبان ارشد تغذیه. این گرایش نیز فقط مخصوص دارندگان مدرک کارشناسی تغذیه و البته دارندگان مدارک دکترای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی است.
علوم بهداشتی در تغذیه: ارشد علوم بهداشتی در تغذیه تنها گرایشی است که برای داوطلبان دارای کارشناسی مامایی و پرستاری باقی مانده است. این گرایش طرفداران زیادی ندارد ولی کسانی که شانس قبولی در بقیه گرایش ها را ندارند در نهایت به قبولی در این گرایش رضایت می دهند.
علوم تغذیه: مهم ترین گرایش ارشد تغذیه برای داوطلبانی که لیسانس های غیر از لیسانس تعذیه دارند. ارشد علوم تغذیه، گرایشی است که بیشترین پیچیدگی انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403 متعلق به آن است.
علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه: این گرایش یک گرایش نظامی است و اصولاً فقط داوطلبانی با شرایط نیروهای مسلح و نطامی می توانند آن را وارد فرم انتخاب رشته ارشد تغذیه خود نمایند.
در انتخاب رشته ارشد تغذیه شما می توانید این رشته ها را انتخاب نمایید به شرطی که در آن رشته مجاز به انتخاب رشته شده باشید.
ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403
برای انتخاب رشته ارشد تغذیه، باید بدانید که ظرفیت های پذیرش به چه ترتیب خواهد بود. در جدول زیر تعداد کل ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403 در دوره های مختلف آورده شده است.
جمع کل ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403-1402 در دوره های روزانه |
100 |
جمع کل ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403-1402 در دوره های شهریه پرداز |
29 |
جمع کل ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403-1402 در دوره های آزاد
|
17 |
جمع کل ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه 1403-1402 |
146 |
تعداد انتخاب های ارشد تغذیه 1403 در انتخاب رشته
داوطلبان ارشد تغذیه برای انتخاب رشته ارشد 1403 وزارت بهداشت به تعداد کل دانشگاه ها و دوره های دفترچه انتخاب رشته، می توانند در فرم آنلاین انتخاب رشته سایت سنجش پزشکی، انتخاب داشته باشند.
تعداد انتخاب های رشته ارشد تغذیه 1403 |
|
تعداد انتخاب های روزانه |
31 |
تعداد انتخاب های شهریه پرداز |
28
|
تعداد انتخاب های دانشگاه آزاد |
2 |
تعداد کل انتخاب های ارشد تغذیه 1403 |
61 |
جزئیات دقیق ظرفیت پذیرش دانشگاه های پذیرنده ارشد تغذیه به تفکیک دانشگاه و دوره تحصیلی در مطلب زیر برای شما قرار داده شده است.
دانشگاه های پذیرنده ارشد تغذیه 1403
شانس قبولی ارشد تغذیه 1403
شانس قبولی در ارشد تغذیه 1403 را می توان براساس ظرفیت های پذیرش و قبولی های سال 1402 ارشد تغذیه، تخمین زد. برای این تخمین توجه داشته باشید که تغییرات در ظرفیت های پذیرش و همچنین تعداد شرکت کنندگان ارشد تغذیه در سهمیه های 5 درصد و 25 درصد ایثارگران، می توانند در تخمین های قبولی امسال براساس قبولی های سال گذشته، خطای فاحشی ایجاد کند.
اولویت بندی انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
اولویت بندی انتخاب رشته به این معناست که شما دانشگاه های ارشد تغذیه 1403 را چگونه در فرم انتخاب رشته خود بچینید. کدام دانشگاه ها را حذف کنید و کدام دانشگاه ها را بالاتر از دیگر دانشگاه ها قرار دهید.
اولویت بندی دانشگاه های ارشد تغذیه 1403، پس از اطلاع از شانس قبولی، مهم ترین فاکتور در انتخاب رشته می باشد. شما باید به گونه ای انتخاب رشته خود را اولویت بندی کنید که متناسب با رتبه شما در سهمیه، علاقه مندی، شهریه ها، محل سکونت و همچنین هدف های آتی شما باشد. توجه داشته باشید که شرایط شخصی شما می تواند اولویت بندی انتخاب رشته شما در ارشد تغذیه 1403 را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
دوره ها در انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
در انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403، دو نوع دوره وجود دارد: دوره های روزانه و رایگان و دوره های شهریه پرداز یا همان بین الملل. باید بدانید که با توجه به شرایط شخصی شماست که می توان تعیین کرد که آیا دوره های شهریه پرداز دانشگاه های معتبر باید در اولویت های بالا قرار بگیرند یا دوره های روزانه دانشگاه های درجه یک و دو و سه شهرستان ها. در مدرک دوره های شهریه پرداز، عنوان شهریه پرداز قید می شود.
شهریه ارشد تغذیه 1403
شهریه تحصیل در دوره های شهریه پرداز ارشد تغذیه 1403، به میزان اعتبار و رتبه دانشگاه علوم پزشکی بستگی دارد. هر چقدر دانشگاه علوم پزشکی پذیرنده در ارشد تغذیه، معتبرتر باشد میزان شهریه آن بیشتر خواهد بود. در نهایت میزان حداقل و حداکثر شهریه تحصیل در ارشد تغذیه 1403 از قرار زیر است.
شهریه های ارشد تغذیه در سال 1403 |
|
حداقل شهریه تحصیل در دوره شهریه پرداز ارشد تغذیه |
8،500،000 تومان |
حداکثر شهریه تحصیل در دوره شهریه پرداز ارشد تغذیه |
12،000،000 تومان |
نرم افزار انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403
نرم افزار انتخاب رشته ارشد تغذیه 1403، توسط تیم تخصصی مرکز مشاوران تحصیلی، براساس فاکتورهای زیر، دقیق ترین و بهترین انتخاب رشته را برای شما انجام می دهند:
- انتخاب رشته براساس تحلیل دقیق رتبه شما در سهمیه
- تعیین شانس های قبولی ارشد تغذیه بر مبنای قبولی های سال های گذشته
- بررسی شانس قبولی شما در ارشد تغذیه بر مبنای تغییرات ظرفیت های پذیرش سال 1403
- تعیین شانس قبوای براساس نوع سهمیه های ایثارگران
- اولویت بندی انتخاب رشته ارشد تغذیه براساس شانس قبولی، کیفیت دانشگاه، امکان ادامه تحصیل در دکترا و امکان اپلای کردن
بدون دیدگاه