نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403
در انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403، مرکز مشاوران تحصیلی خدمات خود را علاوه بر مشاوره های حضوری و تلفنی به صورت نرم افزاری نیز ارائه می دهد و نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403 حاصل تحلیل و بررسی نتایج نهایی انتخاب رشته داوطلبان ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) در سال های 97، 98، 99، 1400 ، 1401 و 1402 می باشد. آنالیز رتبه ها و محل های قبولی و قبول نشده و مقایسه سال به سال آنها باعث شده است تا نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) مشاوران تحصیلی دقتی بسیار بالا تا بیش از 95 درصد داشته باشد.
علاوه بر تعیین شانس قبولی شما با توجه به رتبه ای که به دست آورده اید، نرم افزار، انتخاب های شما را براساس کیفیت رشته-گرایش، اعتبار دوره تحصیلی (روزانه، نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور و …) و اعتبار دانشگاه ها نیز اولویت بندی می کند. بدین ترتیب شما صحیح ترین و دقیق ترین نوع انتخاب رشته را در ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403 خواهید داشت.
برای استفاده از نرم افزار بر روی لینک زیر کلیک نمایید و انتخاب رشته خود را شروع کنید.
تعیین شانس و احتمال قبولی در نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری)
در نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403، احتمال قبولی شما براساس رتبه شما تعیین می شود. شانس قبولی شما در 4 سطح قبول، پراحتمال، خوشبینانه و عدم قبولی تعیین می شود. این نوع از احتمال بندی برای شانس قبولی شما برای این است که شما ریزترین جزئیات شانس قبولی خود در ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403 را بدانید.
چنین سطحی از تعیین شانس قبولی برای همه کدرشته محل های دفترچه انتخاب رشته ارشد 1403 انجام می شود. یعنی هر کد رشته محلی که در دفترچه انتخاب رشته مخصوص رشته شهرسازی (برنامه ریزی شهری) وجود داشته باشد، شما شانس قبولی خود را در آن با توجه به رتبه تان خواهید فهمید.
اولویت بندی انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) براساس کیفیت گرایشها
پس از تعیین شانس های قبولی شما در نرم افزار، کدرشته محل های مد نظر و انتخابی شما براساس کیفیت گرایش ها اولویت بندی می شوند. بازار کار گرایش، امکان ادامه تحصیل آن در دکترا، امکان اپلای کردن آن و اعتبار و میزان محبوبیت آن برای اولویت بندی گرایشها مد نظر قرار می گیرد.
اولویت بندی انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) براساس اعتبار دوره ها
دوره های تحصیلی مختلف اعتبار متفاوتی دارند و همچنین هزینه تحصیلی در آنها بسیار فرق دارد. مثلاً اعتبار ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) در دوره های نوبت دوم با دوره های روزانه یکسان است و هیچ فرقی ندارد ولی باید شهریه بدهید. پردیس خودگردان شهریه بسیار زیادی دارد و اعتبارش از مدرک روزانه و نوبت دوم پایین تر است و در مدرک ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) شما هم عنوان پردیس خودگردان قید می شود ولی از دانشگاه های آزاد و پیام نور بهتر است. برای شناخت بیشتر دوره ها و تفاوت های آنها به لینک پایین مراجعه کنید.
نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403 مشاوران تحصیلی تمامی این تفاوت ها و هزینه ها و اعتبار دوره ها را رعایت می کند و براساس آنالیزی دقیق، انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) شما را براساس این کیفیت و اعتبار و هزینه می چیند.
اولویت بندی انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) براساس اعتبار دانشگاه
یکی از مهم ترین دغدغه های داوطلبان ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) 1403 این است که کدام دانشگاه، اعتبار و کیفیت بالاتری را دارد. سوالی بسیار مهم که فقط مشاورانی متخصص و باتجربه می توانند به درستی پاسخ آن را بدهند. دانش این مشاوران است که در نرم افزار انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) مشاوران تحصیلی، انتخاب های شما را براساس اعتبار و کیفیت دانشگاه ها می چیند و اولویت بندی می کند.
نرم افزار انتخاب رشته ارشد 1403 مشاوران تحصیلی در نهایت دقت و صحت
دقت بالا در تعیین شانس های قبولی و صحت بسیار بالای اولویت بندی نرم افزار انتخاب رشته ارشد 1403 مشاوران تحصیلی، خیال شما را از بابت یک انتخاب رشته درست راحت می کند. حاصل تحلیل رتبه های قبولی و اولویت بندی هر رشته-گرایش و هر دانشگاه توسط مشاورانی متخصص و باتجربه باعث می شود تا انتخاب رشته ارشد شهرسازی (برنامه ریزی شهری) شما در این نرم افزار قرار بگیرد و شما در بهترین شانس ممکنه خود قبول شوید.
برای آگاهی از تمامی ویژگی های نرم افزار انتخاب رشته ارشد وزارت علوم 1403 به مطلبی که لینک آن در پایین گذاشته شده است، مراجعه نمایید.
نرم افزار انتخاب رشته ارشد 1403