دروس و ضرایب دروس ارشد صنایع غذایی
- بهدست:
- دستهبندی: کارشناسی ارشد, کارشناسی ارشد صنایع غذایی
- برچسبها: دروس ارشد صنایع غذایی
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی برای شرکت در کنکور ارشد اولین مرحله از اطلاعات مورد نیاز است. در دفترچه ثبت نام کنکور ارشد سال 1403، سازمان سنجش برای هر رشته و گرایش ها و کدضریب های آنها، دروس و ضرایب آن دروس اعلام شده است. نکته مهم در این است که تفاوت در دروس و کد ضریب این دروس باعث می شود تا کد ضریب های متنوعی در یک رشته ایجاد شود. بنابراین اگر دروس و ضرایب این دروس در چند گرایش یکسان باشد به این معناست که تمام گرایش ها در یک کد ضریب قرار می گیرند.
کد ضریب های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
کد ضریب های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی براساس اعلام سازمان سنجش به شرح جدول زیر است.
کد ضریب ها و گرایش های زیر مجموعه در ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
شماره ضریب | عنوان رشته | عنوان گرایش |
1 | علوم و مهندسی صنایع غذایی | صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی | ||
زیست فناوری مواد غذایی | ||
فناوری مواد غذایی |
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی براساس کد ضریب ها
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی باید براساس کد ضریب ها معرفی شود. بنابراین به ازای هر کد ضریب به صورت جداگانه، دروس و ضرایب دروس آن کد ضریب تعیین می شود.
دروس و ضرایب دروس کد ضریب 1 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
دروس و ضرایب دروس کد ضریب 1 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل جدول زیر است.
دروس و ضرایب دروس کد ضریب 1 ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی |
|
زبان | 2 |
ریاضیات | 2 |
شیمی مواد غذایی | 2 |
میکروبیولوژی مواد غذایی | 2 |
تکنولوژی مواد غذایی | 4 |
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی | 2 |
جمع کل | 14 |