تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403
- بهدست:
- دستهبندی: تخمین رتبه, کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت, کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
- برچسبها: تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت, تخمین رتبه ارشد وزارت بهداشت
دسترسی سریع تر به محتوا از طریق فهرست عناوین
تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403
اساس تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403، تبدیل درصدهایی که می زنید به نمره کل یا همان نمره تراز است. نمره کل یا تراز کل داوطلبان ارشد وزارت بهداشت، 100 نمره است. یعنی بالاترین ترازی که می توانید به دست بیاورید 100 است. این به معنای این نیست که همه درس ها را باید صد در صد بزنید. بلکه به این معناست که شما اگر بالاترین درصد را بین همه رقبا بزنید، نمره کامل را می گیرید.
در تعیین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت در آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 1403، سازمان سنجش از دو نمره تراز استفاده می کند:
- تراز یا نمره علمی با سهم 80 درصدی (80 نمره از 100 نمره)
- تراز معدل با سهم 20 درصدی (20 نمره از 100 نمره)
کارنامه های قبولی ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403-1402
برای دیدن کارنامه های رتبه و محل قبولی ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403-1402 نیز می توانید به لینک زیر مراجعه کنید و در جدول مربوط به رتبه ها و محل قبولی، رتبه، دانشگاه قبولی و نوع دوره (روزانه یا شهریه پرداز) را در کنکور ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1402 مشاهده کنید.
کارنامه رتبه ها و قبولی های ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1402
کارنامه های رتبه و قبولی ارشد فناوری اطلاعات سلامت، مهم ترین اطلاعاتی است که برای مشخص شدن شانس قبولی در انتخاب رشته به کار می رود. برای اینکه انتخاب رشته بسیار دقیق و صحیحی در انتخاب رشته داشته باشید، حتماً مطلب زیر را نیز مطالعه کنید.
انتخاب رشته ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403
محاسبه نمره کل (تراز) علمی برای تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403
برای اینکه بتوانید درصدهای خودتان را با فرمول سازمان سنجش در سال 1403، به تراز یا نمره علمی تبدیل کنید، باید درصدهای دروس مرتبط با ارشد رشته فناوری اطلاعات سلامت را در ضریب آن درس ضرب کنید و سپس به بالاترین درصدی که برای آن درس توسط یکی از داوطبان ارشد زده شده است تقسیم کنید.
نمره تراز درس = درصد آن درس ÷ بالاترین درصد زده شده
در تخمین رتبه سال 1403، ابتدا نمره تراز هر 6 درس ارشد فناوری اطلاعات سلامت با فرمول بالا حساب می شود. سپس درصدهای هر درس به صورت جداگانه تبدیل به نمره تراز آن درس می شود. پس حتماً به خاطر داشته باشید که باید برای هر درس، تراز تعیین کنید. یعنی میانگین موزون و وزنی در ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403، براساس فرمول وزارت بهداشت مد نظر نیست. در آزمون ارشد وزارت بهداشت، میانیگن وزنی درصدها مهم است ولی در آزمون ارشد بهداشت، درصد و تراز هر درس به صورت تکی ارزشمند است.
پس بدانید که چقدر اهمیت دارد که روی یک درس، بالاترین درصد را بین دیگران به دست بیاورید. چنین چیزی باعث می شود تا سرمایه گذاری خود را روی درسهایی که قوی تر هستید بگذارید تا دروس ضعیف.
دروس و ضرایب کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت به طور کامل در جدول زیر آمده است. بنابراین در گام بعدی، نمره تراز هر درس در ضریب سال 1403 آن درس در ارشد فناوری اطلاعات سلامت ضرب می شود.
دروس و ضرایب دروس ارشد فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403 | |
فناوری اطلاعات سلامت | 3 |
مدیریت اطلاعات سلامت | 3 |
بیماری شناسی و اصطلاحات پزشکی | 2 |
سیستمهای طبقه بندی اطلاعات سلامت | 2 |
کامپیوتر و ساختمان داده | 2 |
زبان انگلیسی | 3 |
جمع کل ضرایب ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403 | 15 |
بعد از ضرب کردن تراز هر درس در ضریب آن درس، همه اعداد به دست آمده از این ضرب را با هم جمع می کنند. سپس حاصل جمع به دست آمده را به جمع کل ضرایب ارشد فناوری اطلاعات سلامت، یعنی عدد 15، تقسیم می کنند. اینگونه می شود که نمره علمی یا تراز علمی شما برای ارشد فناوری اطلاعات سلامت محاسبه می شود.
تراز معدل در تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403
تراز معدل، عددی است که از روی معدل شما به دست می آید. سهم معدل در نمره کل ارشد سال 1403 فناوری اطلاعات سلامت ، 20 نمره از 100 نمره است. پس هر معدلی داشته باشید، عیناً وارد محاسبه نمره کل شما می شود.
اگر کسی بتواند در همه درس ها بالاترین درصد بین دیگران بزند و معدلش هم 20 باشد، می تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز کل را به دست بیاورد. با توجه به اینکه در مقطع لیسانس، معدل 20 وجود ندارد یا به ندرت وجود دارد، عملاً هیچکس نمی تواند 100 نمره خالص نمره کل یا تراز را در ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403 به دست بیاورد.
محاسبه نمره و تراز کل در سال 1403 برای تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت
نمره کل ارشد وزارت بهداشت در سال 1403 برای همه رشته ها و مجموعه فناوری اطلاعات سلامت، از فرمول زیر به دست می آید:
تراز کل = (تراز علمی × 0.8) + معدل
علت ضرب کردن تراز علمی داوطلبان در عدد 0.8 این است که، نمره تراز براساس محاسبات ابتدایی که شرح دادیم، از 100 نمره در نظر گرفته می شود ولی با توجه به سهم 80 درصدی تراز علمی، باید هر عددی که برای تراز علمی داوطلب ارشد به دست آمد را در عدد 0.8 ضرب کنیم.
تخمین رتبه سال 1403 براساس کارنامه های سال 1402 ارشد فناوری اطلاعات سلامت
شما برای تخمین رتبه خودتان در کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403، نیاز دارید تا بالاترین درصد زده شده هر درس را بدانید. دانستن چنین درصدی عملاً غیرممکن است. راه حل تخمین رتبه دقیق برای ارشد فناوری اطلاعات سلامت ، این است که شما براساس کارنامه های سال گذشته، از بالاترین درصد زده شده در هر درس اطلاع پیدا کنید و مبتنی بر آن، تخمین رتبه خود را انجام دهید.
دقیق ترین تخمین رتبه سال 1403 برای ارشد فناوری اطلاعات سلامت
سختی و آسانی دروس آزمون ارشد فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403 نسبت به ارشد سال 1402، باعث می شود که خطای تخمین رتبه شما فقط و فقط با در نظر گرفتن آزمون ارشد 1402، بسیار زیاد شود. به همین دلیل است که تیم مشاوران تحصیلی، ابتدا تحلیلهای دروس را بعد از برگزاری آزمون ارشد بهداشت 1403 برای رشته فناوری اطلاعات سلامت تعیین می کند و ضریب سختی و آسانی را محاسبه می کند. علت دقت بالای تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی نسبت به همه سیستم های تخمین رتبه دیگر در این تحلیل دقیق است.
دقیق ترین تخمین رتبه برای فناوری اطلاعات سلامت در سال 1403، فقط و فقط با تحلیل درست سطح سوالات امسال با پارسال امکان پذیر است. با تحلیل درس به درس کنکور ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403، ضرایب کاهشی و افزایشی در هر درس محاسبه می شود و در تخمین خام رتبه براساس کارنامه های سال گذشته، ضرب می شود.
مشاوره تخصصی تخمین رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403
برای تخمین دقیق رتبه ارشد فناوری اطلاعات سلامت 1403 می توانید از مشاوره های دپارتمان تخصصی فناوری اطلاعات سلامت ما استفاده کنید. با گذاشتن کامنت دقیق، از رتبه تخمینی خود در ارشد فناوری اطلاعات سلامت سال 1403 مطلع شوید.
حتما در نظر داشته باشید که در کامنت خود موارد زیر را قید کنید:
- درصدهای احتمالی که برای هر درس زده اید
- معدل کل