شانس قبولی ارشد زمین شناسی با چه رتبه ای چه دانشگاهی؟

شانس قبولی ارشد زمین شناسی: چه رتبه ای در چه دانشگاهی؟
شانس قبولی ارشد زمین شناسی را اصولاً مترادف با این می دانیم که با چه رتبه ای در چه دانشگاهی قبول می شوم؟ اینکه با رتبه ای که در ارشد زمین شناسی به دست آورده اید در چه دانشگاه هایی شانس قبولی دارید مهم ترین سوالیست که در هنگام انتخاب رشته ارشد 1400 از خود خواهید پرسید. عملاً رتبه های قبولی در دانشگاههای مختلف در مقطع ارشد زمین شناسی بستگی زیادی به کیفیت آن دانشگاه و گرایشی که مد نظرتان است بستگی دارد.
برای تخمین رتبه ارشد 1401 از نرم افزار تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
با این رتبه در ارشد زمین شناسی چه دانشگاهی قبول خواهم شد؟
اینکه شما با رتبه خود چه دانشگاهی را در ارشد زمین شناسی قبول خواهید شد را در اطلاعات رتبه قبولی های سال های گذشته می توانید پیدا کنید. اگرچه همیشه به خاطر نوسانات ظرفیت های پذیرش و حتی چرخش محبوبیت گرایش های ارشد زمین شناسی از گرایشی به گرایش دیگر و یا حتی نوسانات شهریه ها، رتبه های قبولی ارشد زمین شناسی هر سال تا حدودی جابجا می شود، اما به هر حال بهترین اطلاعات برای پاسخ به سوال مذکور، قبولی ارشد زمین شناسی در سال و سال های گذشته می باشد.
حتی نوع چیدمان و اولویت بندی کد رشته محل های ارشد زمین شناسی دفترچه انتخاب رشته ارشد 1400 نیز، شانس های قبولی را بسیار جابجا می کند. در مطلب زیر، رتبه قبولی های ارشد زمین شناسی در سال 99 را برای شما قرار داده ایم تا در انتخاب رشته ارشد زمین شناسی 1400 خود، تا حدودی شانس قبولی ارشد زمین شناسی را بدانید. رتبه ها و محل قبولی ارشد زمین شناسی در مطلب پایین تا حدودی نشان می دهد با چه رتبه ای چه دانشگاهی قبول شده اند.
رتبه ها و محل قبولی ارشد زمین شناسی 1400-99
عوامل تعیین کننده در تعیین شانس قبولی ارشد زمین شناسی 1400
عوامل تعیین کننده در تعیین شانس قبولی ارشد زمین شناسی 1400 را به طور خلاصه می توان در عوامل زیر خلاصه کرد:
1- رتبه ای که به دست آورده اید: پس از انتشار کارنامه های ارشد زمین شناسی، درصدهای شما در هر درس مشخص می شود و براساس درصدها و معدل موثر شما، نمره کل و تراز کنکور ارشد شما در رشته زمین شناسی مشخص می شود. رتبه شما در سهمیه در تعیین شانس قبولی بسیار اهمیت دارد.
2- سهمیه شما در کارشناسی ارشد: رتبه شما در کارنامه ارشد زمین شناسی دو نوع است: رتبه در سهمیه و رتبه بدون سهمیه یا رتبه کشوری. برای داوطلبان ارشد زمین شناسی 1400 با سهمیه آزاد، رتبه در سهمیه بسیار مهم است ولی در کارنامه ارشد زمین شناسی داوطلبان با سهمیه 5 درصد و 25 درصد ایثارگری، رتبه بدون سهمیه و نمره کل نیز در تعیین شانس قبولی مهم است.
3- اولویت بندی یا نوع چیدمان انتخاب رشته: اینکه در فرم انتخاب رشته ارشد زمین شناسی خودتان، کدرشته محل ها را چگونه چیده باشید و با چه ترتیبی اولویت بندی کرده باشید سهم بسیار زیادی در بهتر کردن یا بدتر کردن شانس قبولی شما در ارشد زمین شناسی خواهد داشت.
نرم افزار انتخاب رشته ارشد زمین شناسی 1400
نرم افزار انتخاب رشته ارشد زمین شناسی 1400 مشاوران تحصیلی با یک رویکرد بسیار دقیق و براساس اطلاعات سال های گذشته و همینطور تحلیل دقیق رتبه ها و دانشگاه ها و گرایش های قبول شده ارشد زمین شناسی، یک راه بسیا رمطمئن برای تخمین و تعیین شانس قبولی در انتخاب رشته است. ویژگی های منحصربفرد این نرم افزار برای اینکه شما بفهمید با رتبه خود کجا قبول می شوید شامل موارد زیر است:
- دسته بندی همه شانس های قبولی شما در ارشد زمین شناسی 1400 براساس میزان احتمال قبولی شما
- تعیین شانس قبولی ارشد زمین شناسی براساس سهمیه آزاد یا ایثارگری
- تعیین شانس قبولی ارشد زمین شناسی 1400 در نوع دوره (روزانه- نوبت دوم- پردیس خودگردان- پیام نور- غیرانتفاعی و …)
- تعیین شانس قبولی ارشد زمین شناسی 1400 براساس نوع گرایش های متنوع
- اولویت بندی انتخاب های شما از بین دانشگاه ها و گرایش های مختلف ارشد زمین شناسی براساس اعتبار و کیفیت دانشگاه ها
- چیدمان و اولویت بندی گرایش ها براساس کیفیت گرایش از نظر سطح تحصیل در گرایش، محبوبیت، بازار کار و درآمد، امکان ادامه تحصیل دکترا و امکان اپلای
برای تخمین رتبه ارشد 1401 از نرم افزار تخمین رتبه مرکز مشاوران تحصیلی استفاده نمایید. |
بدون دیدگاه